Slutet för mig!

Hej alla! hoppas ni mår bra och haft en fin sommar!  😊 jag tänkte bara meddela att jag nu har bestämt mig för att lägga ner denna verksamheten, troligtvis för alltid 😞. Jag har för lite tid helt enkelt och den tid som blir över väljer jag att lägga på familjen. Jag får inte glömma att tacka så mycket för alla kommentarer och alla besök så tack så mycket alla! Vi kanske ses igen.  Lägger in lite blandat ej arbetat material från två ställen jag inte hunnit lägga upp ännu så kika gärna och så får ni ha det bäst och fortsätta förse mig med era besök överallt!  /Abandoned b.l

Annonser
av jag.minskar.min.ångest.med.spännande.platser

4 kommentarer på “Slutet för mig!

    • Hej Anders! Jo sidan kommer ligga kvar iallafall fram till årsskiftet sen får vi se. Ha det fint! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s