Nöjesparken

Fun City var en nöjespark där det fanns tivoli med berg- och dalbana, badlandet Tropical Beach, en cirkus, en djurpark med djur som kameler, lamadjur, getter, höns och kaniner och en Vilda Västern-stad Gun City.

Efter ett mindre lyckat år 2010 och även en dålig säsong året efter minskade utbudet i parken och man hade tappat mer än en tredjedel av besökarna . Karusellerna togs bort likaså Djurparken och till säsongen 2012 fanns bara vattenlandet kvar.

Stugor placerades senare ut på området och Fun City fick ett tillfälligt bygglov för dessa. Parken stängdes och stugorna började användas som Asylboende. Boendet har hårt kritiserats för att inte inte nått bygglov fanns för bostäderna och samtidigt drog det drivande bolaget in miljoner. Samma företag driver fler liknande boenden.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Än kanske det finns hopp om Fun Citys parkområde,  man planerar nämligen att öppna en anläggning för vågsurfing men den planerades att öppna denna sommaren 2016 men det fanns inga tecken på att det skulle vara möjligt.

image

Det va allt som fick vara med i detta inlägg men det kommer säkert mer här ifrån längre fram,  jag har också gjort en video från mitt besök och den hittar ni på min Youtube kanal där jag heter: b.l
Eller så kopierar ni denna länk: https://Youtu.be/mxxqqMt4IUA0 så kommer ni direkt till videon. Min första video så inte jättebra men duger,  och glöm inte följa mig på instagram: abandoned.bl
           Youtube channel: b.l

               Ha det fint mvh B.L*

Annonser
av jag.minskar.min.ångest.med.spännande.platser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s