Gubben med bilarna Del 2

image

Redan under tiden mannen bodde här haglade det in klagomål om hur ovårdad tomten såg ut.

image

Efter mannens bortgång fortsatte klagomålen att komma in.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommunen beslutade till slut att skjulet på bilden skulle rivas och att huset skulle säkras upp med plywood skivor för fönster och dörrar vilket jag tror inte blivit av. Skjulet står praktfullt ihopsjunket med en massa saker och även där fordon ☺

image

Bygglovs och miljöenheten har vid tillfällen vart på platsen och konstaterat att det funnits både miljöfarligt avfall och skrot runt huset, det mesta av det har iallafall tagits bort. Dödsboet är på obestånd och kommunen riskerar därför att få stå för kostnaderna för eventuell sanering av marken, rivning av huset och bortforsling av bilar.
Ser ni föresten vad som döljer sig under skrotet på bilden?

image

Jo en praktfull 142 de luxe som kämpar mot trycket av förfallet. Det är inte det ända fordon som döljer sig under massorna, vet med stor säkerhet att under skiten döljer sig även en renault 4 och en saab 95tt.

Ett hus utöver det vanliga, bilar som folk skriker efter, på något sätt måste det gå att rädda dessa rariteter.

Annonser
av jag.minskar.min.ångest.med.spännande.platser

2 comments on “Gubben med bilarna Del 2

  1. jag har själv varit inne i huset..på botten plan så känns det nästan lite overkligt med alla bilarna med bara nån centimeter tillgodo i mellan dom.har nog inte varit lätt att få in dom, å verkligen inte att placera dom som han gjort.imponerande..för jävligt med vandalismen av både hus och bilar.mest bilarna, för huset hade gubben vandaliserat själv(och alla katter) tyvärr.katterna var instängda på övervåningen när gubben dog, och maten sinade för dom, å ingen som saknade gubben som blev liggande där bland alla hungriga katter..å de e ju inte så svårt att räkna ut vad dom livnärde sig på ett tag..så en eloge till dom som gick in å hämtade ”resterna” av gubben..visste detta innan jag gick in i huset, så på övervåningen kröp det änna i kroppen..så där blev jag inte långvarig utan bara äcklad. och till dig som tagit korten å skrivit om detta,tänk på att utan tillåtelse så är det lika allvarligt ur brottsynpunkt som att göra inbrott i grannens villa..å de hade ju varit tråkigt om det skulle hända något menar jag,har sett polis bilar stå där utanför ett flertal ggr av okänd anledning varför..tvivlar på att det skulle bli några påföljder för en vuxen om man blev ertappad där för att bara titta…men man vet aldrig om dom haft en dålig dag eller nåt..men det visste du säkert redan men ville ändå varna.välskrivet med bra foton med beskrivningar,gör kul att se :-)kan tänka mig att med din dokumentation plus min tilläggs info om gubbens död,att det kan få många till att rysa…infon jag fått är från garanterat säkra källor, så de fakta å inte nån ”byskröna” …

    • Hej. Ja det du skriver vet jag mä till 99 procent att det är sant. Visste inte att han hade så många katter. Det jag fått höra va ju att han hittats ca 2 månader eftet sin död. Av hemtjänst eller oroligt folk bara? Jag kommer sj från lerum och har vetat om hans hus, läget och alla klagomål han fått genom åren. Att det fanns biöar inne i huset visste jag om men inte i den utsträckning som det visade sig vara. Ja och allt klotter och skadegörelse är ju så himla trist. Dock är ju kommunen full av ungdomar som gärna vill visa va dom går för. Min känsla när jag gick upp för trappan mot övervåningen vetandes att det vart där han hittades avliden vart jag spänd och måste erkänna att jag vart lite små rädd. Väl uppe möttes jag av ett köksutrymme och skulle precis ta mitt första kort då hela skärmen på kameran blir vit , rädd som fan fortsätter jag ta bilder, nu utan problem dock fortfarande rädd ”jävligt rädd om jag ska va ärlig. Tog mina bildet och snabbt ner till stabil grund. Tack för ditt inlägg föresten alltid trevligt. Ännu trevligare med folk som är från samma ställe 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s