Gubben med bilarna Del 1

image

Efter allt man hört om detta hus och gubben har man fått för sig att huset skulle vara förfärligt fult och slitet. Nu när man äntligen tagit sig tiden att stanna och ta sig en titt, trotts den enorma vandalism som dykt upp efter ägarens död så är detta hus prydligt vackert och hade vart en mycket fin byggnad om huset skötts på ett sätt som man normalt gör.

image

Folk som bor runt om kring stället har hört mycket om både gubben och huset. Mannen som bodde här hade ett stort intresse för bilar! Eller hade,! han måste ha haft det eller så var det något som inte stod helt rätt till i knoppen på denne, eller va det kanske en blandning av dem båda.

image

Som sagt huset i sig är en guldklimp om man bortser från allt skrot som bara ligger slängt runt huset. Men vad som väntar där inne är inte bara märkligt utan också väldigt fascinerande.

image

Vi går in så får ni se vad som är det märkliga!

image

Till en början verkar allt som vanligt.

image

Tills man går in en bit till och möts av både bilhuvar, säten mm i vad jag kan se det som i en köksdel.

image

En till..

image

Ett par steg till tar oss in i vardagsrummet och det är där guldet finns, synd bara att det skall finnas folk som inte ser saker för var det är utan ser allt som klotterplank eller som saker att våldföra sig på.

image

Tro det eller ej men i vardagsrummet står bilar till ett antal av 7 st och det inte vilka bilar som helst utan vad jag kommit fram till fanns där…

image

Fem fiat och någon saab tror jag.
Av de fiat modellerna jag fått fram så fanns en 850 sport coupe det fanns även en mycket nu ovanlig fiat 128 special det andra va fiat 600 och 850.

image

image

image

Bilarna hade årsmodeller från mitten av 50-talet och framåt.

image

image

image

image

image

Hur bilarna hamnade i huset och varför är en gåta. Delade upp detta inlägg i 2 delar för det vart så mycket att fota och berätta, del 2 kommer snart med mer info..

Annonser
av jag.minskar.min.ångest.med.spännande.platser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s