Skjulet

image

Ganska synligt låg detta skjulet eller ladan och tänkte direkt där måste jag kika in. Ju närmare jag kom och runt omkring ladan såg det ut som om någon använt platsen för att slänga sitt skräp som dom inte orkade åka till tippen med. Man blir förbannad att se både dammsugare, tv apparater, oljedunkar liggandes slängda mitt i naturen för att nån jävel inte orkat ta hand om skiten.

image

Väl inne i ladan såg det till en början städat och fint ut.

image

Men vid en vidare titt låg där skräp och ölburkar, spritflaskor mm.

image

Gick runt lite och märkte att golvet va ganska dåligt trampa igenom på ett par ställen. Denna tank stod där prydligt och dekorerad med skumgummi kuddar som om någon legat och tagit sig en söndagslur .

image

image

Star!

image

image

Annonser
av jag.minskar.min.ångest.med.spännande.platser

One comment on “Skjulet

  1. Hejsan!
    Hittade precis din blogg, älskar hur du redigerar och ger det som är öde ett nytt liv! Jag älskar själv att hitta öde platser och att fota de. Något av det bästa jag vet, så tänkte fråga om du vet några hus/platser i Borås som är värt att kolla in 🙂 Har ju varit på stad i strid och hestra sjukhem och sådana platser. Hade vart snällt om du hade några bra platser som du vill dela med dig av!
    // Hannes (smuurfenn@gmail.com)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s