Svarte-Petter

image

image

Sent en kväll år 1969 flyr den då 22 årige småtjuven efter att ha blivit påkommen med att ha gjort inbrott i en fiskebutik och hos en urmakare, flyende där ifrån i sin gamla bubbla och med polisen efter sig . Han lyckas skaka av sig polisen genom att köra in snabbt på små grusvägar. Tillslut tappar han kontrollen över bilen och kör fast jämte ett träd

image

Lite rester finns kvar av bilen som bara stått och rostat bort

image

image

image

image

Han fortsätter sin flykt till fots tillsammans med stöldgodset. Jagandes av polisen hittar han en grotta han kryper in i och stannar över natten. Dagen därpå fortsätter flykten västerut och stöter då på en övergiven jordkällare där han gömde sig.

image

Här är jordkällaren

image

image

Snacka om välgjort

image

Här satt han och tryckte

image

Efter att bara ha levt på bär och andra ätbara saker i skogen så var hungern nog påtaglig, han får då idéen att försöka hitta ett ställe att fiska på, han hade ju en massa fiskeutrustning bland stöldgodset. Har rör sig vidare och hittar en liten avsides sjö och börjar fiska med ett av dom stulna fiskespöna, fiskelyckan var noll och efter ungefär en halvtimmes fiske väntade en till överaskning, en pensionerad polis som är ute på promenad får syn på petter och kan då ganska odramatiskt gripas.

Annonser
av jag.minskar.min.ångest.med.spännande.platser

2 comments on “Svarte-Petter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s