Hestra sjukhem

I ungefär tio år har hestra sjukhem stått övergiven och bara förfallit. Sen de sista patienterna lämnade hemmet i slutet på 2004 har de funnits planer på att riva stället och bygga bostäder, men det är ännu oklart vad som kommer att hända. Mycket skadegörelse och anlagda bränder har skett

image

image

Killen som kom med denna fick nog gå hem och hämta större grejjer:)

image

Kanske tog han sig in och kasta ut denna skönhet!

image

Hallå vem där?

image

image

image

image

Du med mejseln skulle kanske tagit denna vägen!

image

Varför? A va tror du!

image

image

Tillträde förbjudet!

image

image

image

image

Annonser
av jag.minskar.min.ångest.med.spännande.platser

2 comments on “Hestra sjukhem

  1. du borde besöka detta ställe nu, det är verkligen ett spökhus, det ryktas även om att tiggarna i borås brukar bo där, jag har själv sett en tiggare/pundare, när jag vart inne.

    • Hej. Då jag va där fick jag en smärre chock när jag kom runt huset där. Då plötsligt en dörr eller liknande smällde igen . Det lätt högt som fan. Ropade hallå men fick inget svar. Det va lite läskigt måste jag säga . Också hört rykten om att eventuella tiggare bosatt sig där. Jag tar mig inte in själv iallafall då skiter jag på mig . Är du på så kan jag tänka mig klättra in. Finns ju endel vägar in som jag spg när jag va där. Vet inte hur bevakat stället är heller. Men hade vart nice. Har du min mail så kan du ju skriva där om du e intresserad eller har andra tips på ställen 😊 mvh b.l

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s